Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Södra Sandby IF
FP2008-2009

Ny Hemsida!
2020-03-03 08:12
SSIF har fått en ny hemsida och våran lagsida är också uppdaterad, ta en runtdur!. Vi kommer att försöka hålla hemsidan uppdaterad med nyheter, referat kring matcher och annat som kan vara bra att känna till. Ni har även tillgång till lagets kalender. Det kommer skickas ut en notis till era mail när stora nyheter publiceras men vore bra om ni går in på hemsidan med jämna mellanrum för att se över senaste nyheterna. Nedan har ni info från Styrelsen!
Sportadmin, ny hemsida och Applikation

Sportadmin, ny hemsida och Applikation

 

Vi är glada att kunna presentera en ny plattform för Södra Sandby IF!

 

Vi har inför denna säsong ingått i ett längre avtal med företaget SportAdmin, som erbjuder smarta administrationslösningar för föreningar när det kommer till anmälan, medlemshantering och betalning. Systemet används bland annat av Malmö FF, Malmö Redhawks och Lugi.

 

Webbadressen är fortsatt www.ssif.se men layouten är annorlunda. Sidan är fortsatt under uppbyggnad, och vi ber er följaktligen att ha överseende med detta. Alla medlemmar uppmanas därmed att framöver ladda ner, och använda  SportAdmin Medlemsappen (finns där appar finns) Första gången ni loggar in använder ni er mejladress för att hämta en engångskod. Ni förblir sedan inloggade i appen. Samma procedur gäller varje enhet ni loggar in på.

 

Förenklad och förbättrad Administration

 

Som ett led i denna nya satsning, automatiseras hela vår medlemshantering, med digitala flöden och processer. För er medlemmar innebär detta att ni bland annat, utöver fakturamöjligheten, framöver även kommer kunna delbetala medlemsavgiften och betala med kort. Från föreningens sida så kommer detta nya digitala system underlätta och spara åtskilliga timmar i administration, främst för vårt kansli men även för våra ideella ledare. Senaste åren har det krävts mycket energi – och många påminnelser – för att mer eller mindre manuellt hantera betalningar från  aktiva medlemmar. Energi som vi istället föredrar att kunna lägga på kärnverksamheten, barnen och fotbollen. 

 

I gengäld kommer emellertid en administrationsavgift på mellan 9-59 kronor (beroende på betalningens storlek) att tas ut av SportAdmin, utöver den normala medlemsavgiften. Detta är en normalitet i många föreningar, men vi vill ändå uppmärksamma er på att detta framöver också kommer vara ett naturligt inslag i vår förening. Vi ber er vänligast, kort sagt, att sätta dessa extra kronor i ett större perspektiv; det skapar betydligt bättre förutsättningar för oss ideella, samt för vårt kansli, att verka i. 

 

Genom inbetald medlemsavgift kommer ni att få tillgång till en rad andra smarta medlemsfunktioner, såsom samåkningsfunktioner, lokala sponsringserbjudanden och QR-kod i medlemskapet. Förhoppningsvis kommer ni bekanta er med dessa under våren. 


Vi ser framemot kommande säsong och att vår nya plattform ska underlätta för alla!

 

Med vänliga hälsningar,

Styrelsen i Södra Sandby If genom ordförande

Olle Fridolf

 
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
SSIF Polare