F2008-2009

Appen Min fotboll
2020-03-03 09:25
Hej föräldrar!

Ännu en app som vi rekommenderar samtliga att ladda ner, appen heter "Min Fotboll".

Min Fotboll är breddfotbollens alldeles egna sociala app som lanserades till säsongsstart 2019. SvFF och distrikten står bakom den helt fotbollsanpassade, digitala tjänsten som alla bredd-, barn- och ungdomslag kan använda för att skapa engagemang och uppmärksamhet kring sina matcher. Appen gör det möjligt att dela filmklipp, bilder, referat, live-sändningar och resultat som alla som är intresserade och stöttar ett lag kan följa.

Det hade varit riktigt uppskattat om vi kunde ha en del engagerade föräldrar som skulle kunna ta bilder/videos, skriva nått kort om matcherna som sedan delas till samtliga i truppen. På så sätt kan vi följa lagens utveckling ännu närmare.

Mer info om appen finner ni här:

Appen Min fotboll2020-03-03 09:25
Ny Hemsida!2020-03-03 08:12