Medlemsavgifter
Årsavgiften består av två delar: Medlemsavgift + Träningsavgift

Medlemsavgiften är 1000kr per medlem

Familjemedlemskap:  Medlemsavgiften för familjer är 2000kr + träningsavgift för respektive ålder.

Varje familjemedlem betalar full träningsavgift enligt sin ålder/roll, rabatten för ledare och passiva ingår i familjemedlemskapet

Ledare får 800kr rabatt på medlemsavgiften och betalar 200kr för sitt medlemsskap.

Passiva medlemmar får 600kr rabatt och betalar 400kr för sitt medlemskap

Träningsavgift
 0-8 år (Födda 2012 eller senare)      0 kr
 9-14 år 500 kr
 15-19 år 1000 kr
 20 år och äldre 1500 kr
 Oldboys/Oldgirls/Passiva/Ledare 0 kr
Medlemmar som börjar under 2:a halvåret av 2019 betalar full medlemsavgift men halv träningsavgift

Betalning
Betalning av medlemsavgiften sker genom fakturan som skickas ut av klubben.
Genom att betala din medlemsavgift godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

Medlemskort
Ni kommer få ett medlemskort genom appen sportadmin som ni kan ladda ner på Android eller Apple.

Som medlem i Södra Sandby IF får du följande rabatter:
  • Fri entré vid SSIFs seniormatcher på hemmaplan mot uppvisande av medlemskort
  • 10% rabatt på allt i butiken hos Intersport Nova Lund, dessutom 20% rabatt vid 3 tillfällen under året - föreningen informerar om när dessa är. Gäller mot att du är medlem i CLUB INTERSPORT.
  • 10% på ordinariepriser på utomhusväxter hos Flyinge Plantshop