TV-sändning av alla matcher på Sandbyvallen

Vi fortsätter att sända alla matcher på Sandbyvallen så att supportrar och anhöriga både från SSIF och motståndarlag kan följa årets matcher digitalt. Det innebär att du kan följa matchen enligt pay-per-view precis som man gör idag för t.ex. allsvenskan. Du kan titta via padda, smartphone, dator eller smartTV.

Du kan köpa ett paket för 400 kr som berättigar till max 24 st 11-manna SSIF matcher på Sandbyvallen under 2022, klicka här
Enstaka matcher kostar 50 kr/match.

Kommande sändning(ar):
För tillfället finns inga inbokade matcher på Sandbyvallen, därav inga TV sändningar.
Matcherna den 2 okt spelas på konstgräset eftersom naturgräsplanerna är alldeles för blöta efter allt regnande.
Beställning av kläder pausat (intersport)
2022-09-23 13:19

Just nu är det stora leverans problem på kläder från Adidas. Därför är beställningar pausat.

Vi håller på och jobbar på en lösning och förväntas bli klart innom kort.

Vi återkommer med mer info.
Victoriastadion och Smörlyckans IP hotade (namninsamling)
2022-09-20 12:35

Som ni säkert känner till är Smörlyckans IP i Lund högaktuellt som plats för nytt sjukhus. Även Victoriastadion omfattas av byggplanerna och är därmed hotat. I praktiken riskerar tusentals barn och unga att bli av med sina idrottsplatser. Trots uttalad avsikt att ersätta anläggningarna har kommunen inte lagt fram ett realistiskt förslag.

Vår ståndpunkt är att både Smörlyckan och Victoriastadion är upptagna och att det är svårt att hitta platser som kan ersätta de nuvarande. Vi vill naturligtvis också att ett nytt sjukhus byggs i Lund men anser att det måste gå att lokalisera det på annan plats. En utredning som Regionen har gjort pekar ut tre platser som samtliga anges som möjliga. Det finns dessutom platser som ö.h.t. inte har utretts.

Vi har samlat våra argument mot sjukhusbygge på Smörlyckan på vår hemsida, HÄR.

Tillsammans har Lunds FF, Lunds SK, Teknologkårens IF, Allmänna Tennisklubben och Lugi Badminton startat en digital namninsamling. Vi hoppas att ni också anser att Smörlyckan och Victoriastadion är viktiga för Lund som helhet och inte bara för dem som idrottar där.
Om ni finner det lämpligt är ni välkomna att sprida länken till namninsamlingen på era hemsidor och ex-vis Facebookprofiler. Ju fler som signerar namninsamlingen desto större möjlighet att påverka sjukhusbeslutet.

Här är länken: https://www.skrivunder.com/bevara-smorlyckan-och-victoriastadion

/Nino Simic, Lunds FF

Sandbyspelare i F18/04 EM-KVAL I GREKLAND 3-11 Otkober 2022
2022-09-19 11:41

Agnes Mårtensson blev uttagen till F18/04 EM-KVAL I GREKLAND 3-11 Otkober 2022

Lycka till !

Ny Medlemsförmån - 20% hos Flügger färg
2022-09-16 12:47

Ni får nu 20% på alla Flüggers egna produkter vilket är majoriteten av deras sortiment.

Av allt som handlas går 5% tillbaka i form av klubbstöd till föreningen.

Erbjudande gäller fr om idag hos Flüggers i Lund på Kalkstensvägen 23

Ange vid beställning / betalning att du är medlem i SSIF. Du vet väl att du hittar SSIF medlemskortet i Sportadmin appen.

Sandbyspelare i F17/05 LANDSKAMPER I SPANIEN 24-29/9 2022 *** Uppdaterad ***
2022-09-11 11:48

Ida Gamfors och Erica Persson Welin är uttagen till

F17/05 LANDSKAMPER I SPANIEN 24-29 SEPTEMBER 2022.

De möter

26/9 Sverige-Colombia