TV-sändning av alla matcher på Sandbyvallen

Vi fortsätter att sända alla matcher på Sandbyvallen så att supportrar och anhöriga både från SSIF och motståndarlag kan följa årets matcher digitalt. Det innebär att du kan följa matchen enligt pay-per-view precis som man gör idag för t.ex. allsvenskan. Du kan titta via padda, smartphone, dator eller smartTV.

Du kan köpa ett paket för 400 kr som berättigar till max 24 st 11-manna SSIF matcher på Sandbyvallen under 2022, klicka här
Enstaka matcher kostar 50 kr/match.

Kommande sändning(ar):
Slut för säsongen
Bli blodgivare, hjälp både medmänniskor och föreningen
2023-01-19 13:01

Fler blodgivare behövs i Skåne för att säkra tillgången på blod i sjukvården. Sparbanken Skåne tar nu ett unikt initiativ för att bidra till att fylla på regionens blodlager. Nya blodgivare får möjlighet att välja en ideell förening i det lokala föreningslivet som banken skänker 1 000 kronor till.

För att delta anmäler man helt enkelt sitt intresse att bli blodgivare på GeBlod.nu och ger blod på en blodcentral eller blodbuss i Skåne. I samband med besöket hos GeBlod väljer den nya blodgivaren en förening inom Sparbanken Skånes verksamhetsområde*, eller en av fem förvalda verksamheter som bidrar till samhällsnytta i Skåne, som banken bidrar med 1 000 kronor till.

Skriv ut och fyll i blanketten på sparbankenskane.se/blodgivare. Projektet gäller endast nya blodgivare under 2023.

Mer info finns på www.sparbankenskane.se under Nyheter.

Fotbollsavslutning 2022
2022-12-11 19:56

Fler bilder (+5) >>
Foto: Linnea Heiler

Vinteravslutning
2022-12-11 12:27

Idag delar vi ut priset och tackar för säsongen i föreningslokalen.

Det bjuds på korv med bröd och lite fika.

Barn födda 2017-2014 samlas kl 16.30 i lokalen.

Barn födda 2013-2008 samlas kl 18.00 i lokalen.

Väl mött!

//Ssif

Damtränare under 2023
2022-11-27 23:27

Idag kan vi med glädje presentera att Jeton Halili och David Sjöström kommer att ansvara för Södra Sandby IFs damlag under 2023. Kontinuitet har varit ledordet inför kommande säsong och med Jeton får vi en naturlig övergång från assisterande till Otto under 2022 till att nu leda skutan som huvudansvarig tränare tillsammans med David. David tar steget upp från F17-laget och ansluter framåt våren efter avslutad föräldraledighet.

• Jeton: “Det kommer bli en spännande säsong med en massa duktiga lag där vi i sammanhanget får ses som en liten förening. Vi ska dock försöka prestera lika bra fotboll som föregående säsong, och där kommer vara fullt av intressanta och spännande matcher som såklart även komme var tuffa och lärorika för oss. Det blir en härlig utmaning för oss som grupp, och en fantastiskt möjlighet för alla de unga spelare som vi har i föreningen att utmanas och utvecklas på sin “hemmaplan” i byn. Det viktiga för oss kommer vara fortsätta utvecklas som lag och går in med en härlig inställning och med ett stort SSIF hjärta i varje match”.

• David: “Såklart lite annorlunda att vara borta under försäsongen, men samtidigt känner jag att det finns mycket som jag kan hjälpa till med och sköta under tiden som man kanske normalt sätt har svårt att avsätta tid för. Jag kommer att ansluta till gruppen med massa energi lagom till att de värsta vädret har lagt sig framåt våren. Det ska också bli en otroligt rolig serie att delta i. Publikmässigt känns det som som att våran div 1 serie är den mest intressanta inom damfotbollen med Göteborgsderbyn, Malmöderby, Halmstadderby, tungviktsmatch mellan FCR B och Häcken B, samt såklart matcherna mellan IFK Göteborg och Malmö FF. Att vi från Södra Sandby IF ska tampas med dessa föreningar och delta i denna serien känns väldigt inspirerande. Det är såklart en ny giv och nya förutsättningar inför 2023, men såklart går vi in i serien med högt huvud och en målsättning att vi ska försöka vinna varje fotbollsmatch vi spelar.”

Vi vill här också passa på att tacka Otto för det enormt stora jobb han har lagt ned i Södra Sandby IF sedan hösten 2018. Otto har genom åren satt enorm prägel på spelarna i såväl ungdomslag som i dagens damlag och har med sitt stora kunnande starkt bidragit till både spelarnas individuella utveckling och till damlagets imponerande resa från division 2 till topplag i division 1 under 2022. Återigen ett stort tack till Otto för dessa åren.

/ Styrelsen

Ted Helmesjö blir ny tränare för Herrar A
2022-11-14 12:50

Ted Helmesjö blir ny tränare för Herrar A.

Herr, 10/01 06:36
PF2016, 08/01 10:35