TV-sändning av alla matcher på Sandbyvallen

Vi fortsätter att sända alla matcher på Sandbyvallen så att supportrar och anhöriga både från SSIF och motståndarlag kan följa årets matcher digitalt. Det innebär att du kan följa matchen enligt pay-per-view precis som man gör idag för t.ex. allsvenskan. Du kan titta via padda, smartphone, dator eller smartTV.

Kommande sändningar är:

• 15 juni kl 19:00 SSIF - IF LB07, F17 SM 2021, klicka här
  • 16 juni kl 19:00 SSIF - Borstahusens BK, herrar div 4 nv, klicka här
Vissa lättnader i restriktionerna
2021-06-09 15:58

Sedan den 1 juni är det tillåtet även för våra seniorlag att spela match. För publik på Sandbyvallen gäller ett maxtak på 100 åskådare (spelare och funktionärer räknas inte in i detta). Fortfarande gäller samma i idrottsvärlden som i övriga samhället - håll avstånd, stanna hemma vid symptom etc.

Vi kommer att fortsätta att TV-sända alla matcher på Sandbyvallen, länkar finns överst på sidan. Vi uppmanar er som publik att sprida ut er kring Sandbyvallen för att minska smittorisken.

Under året spelar vi med herrar A i div 4 (dubbelserie utan kval) och damer A i div 2 (enkelserie).

SSIF har under de senaste åren haft en stor herrjuniortrupp. Vi har också ett antal seniorspelare i förskingringen som fostrats i klubben, flera av dem har spelat i klubbens A-lag. Detta året har vi anmält ett herrseniorlag i div 6. Det spelar under klubbnamnet Team Sandby IF eftersom vi redan har ett herrseniorlag i SSIF (spelar i div 4).

Syftet är att en mix av äldre rutinerade spelare som av olika anledningar inte spelar div 4 fotboll skall hjälpa juniorer att etablera sig i seniorfotbollen. Det gäller både nuvarande juniorer och sådana som just blivit överåriga.

Spelarna bildar gemensam träningstrupp med herrjuniorerna. Ansvarig huvudtränare är David Jönsson.

På grund av den sena seriestarten, så kommer dubbelserierna att ha matcher ända in i november. Då blir det naturligtvis spel på konstgräset i stället för Sandbyvallen. Det komprimerade spelschemat innebär också flertalet vardagsmatcher. För att öppna upp på ett säkert sätt, så har vi valt att inte ha kioskförsäljning förrän efter sommaren (om smittläget tillåter det).

Välkomna!

FC Rosengård på besök
2021-06-02 20:44

F08/09 har, med stöd av Sparbanksstiftelsen, fått möjligheten att delta i projektet Hattrick by FC Rosengård syftet med att sprida kunskap om tjejfotbollen . Tisdagen 1/6 fick de besök av landslagsaktuella Olivia Schough och Emma Berglund, samt FCR:s ungdomstränare som höll i en träning för tjejerna. En dag som spelarna sent kommer glömma som innehöll mycket glädje och pepp från Dam spelarna. Detta var en del i det projektet som även inkluderar workshops med inkluderande idrott samt avslutning med Pride cup i augusti.

Även nästa år går Sparbanksstiftelsen in och stöttar vårt deltagande. Då är förhoppningen att F08/09 skall få med sig lite fler trupper i projektet som då lägger fokus på hållbar tjejfotboll och psykisk hälsa.

Stort tack till gästtränarna för ert engagemang samt Sparbanksstiftelsen som gjort det möjligt.

Behrang och Lunds kommun snackar granulat
2021-05-19 13:36

Kultur- och fritidsförvaltningen i Lund är ansvarig förvaltare för 11 konstgräsplaner, Södra Sandy inkluderad. Det är ett fantastiskt underlag som ger oss möjlighet att spela fotboll året om.

Men det finns en baksida. Gummigranulat och stråna är gjorda av plast, som lätt sprids från konstgräsplanen. Om detta hamnar i naturen kan det skada vår miljö och våra ekosystem - det är därför viktigt att vi tillsammans hjälps åt för att se till att det stannar kvar på planen.

Lunds kommun har gjort en film tillsammans med Behrang Safari där de uppmanar alla som använder planerna att hjälpas åt att behålla granulatet på plan.

Som ni vet gäller det att:

• Borsta av skorna innan ni lämnar planen.
  • Skaka av kläder och väskor.
  • Se till att granulatet som ändå letar sig ut, inte hamnar i duschen och tvättmaskinen, utan i vanliga hushållssopor.
TV sändning av alla matcher på Sandbyvallen
2021-05-07 15:38

(uppdaterad 2021-05-21)

RESPEKTERA FORTFARANDE INGEN PUBLIK VID MATCHER PÅ SÖDRA SANDBY IP

Det innebär att du kan följa matchen enligt pay-per-view precis som man gör idag för t.ex. allsvenskan. Du kan titta via padda, smartphone, dator eller smartTV.

Helgens sändning är:
  • 22 maj kl 10:30, SSIF HJ - Höganäs, seriematch, div 2 HJ norra vår Skåne, klicka här
  • 22 maj kl 13:00, SSIF F17 - Trelleborgs FF, träningsmatch, klicka här

Sändningarna börjar 10 min för avspark, så att du hinner koppla upp dig i lugn och ro.

Använd länken för att köpa matchen. Betalning görs via kort. Du får ett kvitto med alla uppgifter för att logga in. Du kan välja att köpa en enstaka match á 50 kr eller något av följande säsongspaket:
  • A-lagsmatcher, herr o dam
  • Herrseniormatcher för herrar A (div 4) och Teamet (div 6)
  • Teamet och herrjuniormatcher
  • Damsenior och F17 matcher
  • Tjejmatcher (Dam A, F17 och F15)
  • Ett paket kostar 400 kr och berättigar till max 24 matcher

OM DU HAFT PROBLEM ATT SE MATCHEN
Kontakta support@spiideo.com för att få pengarna tillbaka.
Det går även att använda länken du fått via kvittot för att se matchen i efterhand.

Välkomna på match!
Dam/F17