TV-sändning av alla matcher på Sandbyvallen

Vi fortsätter att sända alla matcher på Sandbyvallen så att supportrar och anhöriga både från SSIF och motståndarlag kan följa årets matcher digitalt. Det innebär att du kan följa matchen enligt pay-per-view precis som man gör idag för t.ex. allsvenskan. Du kan titta via padda, smartphone, dator eller smartTV.

Du kan köpa ett paket för 400 kr som berättigar till max 24 st 11-manna SSIF matcher på Sandbyvallen under 2022, klicka här
Enstaka matcher kostar 50 kr/match.

Kommande sändning(ar):
Slut för säsongen
Damtränare under 2023
2022-11-27 23:27

Idag kan vi med glädje presentera att Jeton Halili och David Sjöström kommer att ansvara för Södra Sandby IFs damlag under 2023. Kontinuitet har varit ledordet inför kommande säsong och med Jeton får vi en naturlig övergång från assisterande till Otto under 2022 till att nu leda skutan som huvudansvarig tränare tillsammans med David. David tar steget upp från F17-laget och ansluter framåt våren efter avslutad föräldraledighet.

• Jeton: “Det kommer bli en spännande säsong med en massa duktiga lag där vi i sammanhanget får ses som en liten förening. Vi ska dock försöka prestera lika bra fotboll som föregående säsong, och där kommer vara fullt av intressanta och spännande matcher som såklart även komme var tuffa och lärorika för oss. Det blir en härlig utmaning för oss som grupp, och en fantastiskt möjlighet för alla de unga spelare som vi har i föreningen att utmanas och utvecklas på sin “hemmaplan” i byn. Det viktiga för oss kommer vara fortsätta utvecklas som lag och går in med en härlig inställning och med ett stort SSIF hjärta i varje match”.

• David: “Såklart lite annorlunda att vara borta under försäsongen, men samtidigt känner jag att det finns mycket som jag kan hjälpa till med och sköta under tiden som man kanske normalt sätt har svårt att avsätta tid för. Jag kommer att ansluta till gruppen med massa energi lagom till att de värsta vädret har lagt sig framåt våren. Det ska också bli en otroligt rolig serie att delta i. Publikmässigt känns det som som att våran div 1 serie är den mest intressanta inom damfotbollen med Göteborgsderbyn, Malmöderby, Halmstadderby, tungviktsmatch mellan FCR B och Häcken B, samt såklart matcherna mellan IFK Göteborg och Malmö FF. Att vi från Södra Sandby IF ska tampas med dessa föreningar och delta i denna serien känns väldigt inspirerande. Det är såklart en ny giv och nya förutsättningar inför 2023, men såklart går vi in i serien med högt huvud och en målsättning att vi ska försöka vinna varje fotbollsmatch vi spelar.”

Vi vill här också passa på att tacka Otto för det enormt stora jobb han har lagt ned i Södra Sandby IF sedan hösten 2018. Otto har genom åren satt enorm prägel på spelarna i såväl ungdomslag som i dagens damlag och har med sitt stora kunnande starkt bidragit till både spelarnas individuella utveckling och till damlagets imponerande resa från division 2 till topplag i division 1 under 2022. Återigen ett stort tack till Otto för dessa åren.

/ Styrelsen

Ted Helmesjö blir ny tränare för Herrar A
2022-11-14 12:50

Ted Helmesjö blir ny tränare för Herrar A.

Omvärldsseminarium: Lunds Elit Är Bäst Tack Vare Bredden
2022-11-13 10:25

Onsdag 16 november kl 18-20 i SSIFs Föreningsgård

”Lunds elit är bäst i Skåne – tack vare bredden”. Så löd rubriken till en artikel i Sydsvenskan i januari i år, som konstaterade att Lund hade flest lag i de högsta serierna i lagbollsporterna i Skåne. För att pröva tesen ”bredd föder elit” bjuder vi in PG Fahlström från Linnéuniversitetet som delar med sig om sin forskning kring framgångsrika idrottsmiljöer och nyblivna världsmästaren i thaiboxning Angela Mamic som berättar om hur hennes eget idrottsutövande som barn och ungdom inom många olika idrotter format hennes karriär som elitidrottare. Deltar gör även Joseph Azizi, verksamhetschef på RF-SISU Skåne, David Sjöström från Södra Sandby IF, Marianne Lager från Simklubben Poseidon/PIL, Anders Nåfält från IBK Lund och Emma Adébo som representerar Handbollförbundet Syd men även är ungdomsledare i LUGI Handboll.

Vi bjuder på lättare förtäring, ingen föranmälan krävs.

Läs mer på lund.se/kulturochfritidprogram

Ovanstående är kopierat från Lunds Kommuns hemsida, seminariet arrangeras av Kultur & Fritid inom Lunds Kommun.

Ny kassör sökes
2022-10-10 21:09

Är du noggrann, intresserad av ekonomi och vill bidra till föreningen så anmäl ditt intresse.

Som kassör ansvarar du tillsammans med styrelsen för föreningens ekonomi. Exempel på uppgifter:

- hantera inkommande och utgående betalningar i rätt tid
- hantera leverantörsfakturor samt att se till att dessa betalas i rätt tid
- hantera arvoden till domare samt att se till att dessa betalas i rätt tid
- ansvara för föreningens bokföring och bokslut
- ansvara för föreningens ekonomiska planering vilket består i att tillsammans med styrelsen ta fram förslag till budget
- följa upp föreningens verksamhet ur ett ekonomiskt perspektiv
- kontinuerligt rapportera ekonomiska utfall till styrelsen.

Maila ditt intresse så snart som möjligt till info@ssif.se

Ny Medlemsförmån - 25% hos re:CLAIM
2022-10-09 18:02

Den aktiva och fräscha du är det näst bästa som någonsin kan hända dig.

Säg adjö till dålig lukt och välkomna den aktiva, rena och fräscha versionen av dig.

SSIF kommer att använd re:CLAIM tvättmedel och produkter för i seniorernas tvätt.

För att förlänga livet på materialet och funktionen.

Som medlem i SSIF för 25 % rabatt på alla deras produkter.
Koden är SSIF
Hemsida get-reclaim.com

Du hittar erbjudnadet även i appen (under Medlemskort -> Erbjundanen)

PF2016, 29/11 14:36