TV-sändning av alla matcher på Sandbyvallen

Vi fortsätter att sända alla matcher på Sandbyvallen så att supportrar och anhöriga både från SSIF och motståndarlag kan följa årets matcher digitalt. Det innebär att du kan följa matchen enligt pay-per-view precis som man gör idag för t.ex. allsvenskan. Du kan titta via padda, smartphone, dator eller smartTV.

Nu när vi kan börja spela på Sandbyvallen, så kommer vi att sända alla 11-manna matcher via Min Fotboll. En match kommer att kosta 60 kr. Första matchen blir SSIF - Gärsnäs i div 4ö för herrar.

Fotboll för barn födda 2019
2024-05-23 13:07

Just nu håller vi på att förbereda fotboll för pojkar / flickor födda 2019.

Det startar förhoppningsvis efter sommarlovet.

Håll gärna utskick på denna sida för info om träningsdag, hur man anmäler sig, mm

Uppdatering kring ny servicebyggnad mm
2024-03-29 10:06

Nya Servicebyggnaden

Arbetet framskrider än så länge enligt plan. Markarbetena för att sätta modulerna på plats är gjorda. I slutet av vecka 14 eller början av vecka 15 beräknas modulerna anlända (10 st). Då kommer det att finnas en stor kranbil på plats. Därefter återstår anslutnings- och inredningsarbeten, samt att bygga trädäck och anslutningsgångar.

Ungdomscontainrarna

Som ni säkert märkt, så är buskaget på långsidan, inne på konstgräsplanen röjt. På den ytan sås gräs. På den delen som ligger mot badet tänker vi placera de två stora containrarna. Om allt funkar, så kommer de att lyftas på plats när det finns kranbil närvarande ändå. Det innebär att det kommer bli några veckor utan ström i materialcontainern.

Elljuset på konstgräset

Armaturerna kommer att bytas till LED. Vi är så långt komna på våren att jag har bett kommunen att avvakta med bytet tills vi är på naturgräs, allt för att inte störa vår verksamhet. Det kommer då också några armaturer som pekar mot gräsplan 3, så när höstmörkret kommer så kan vi använda den planen lite längre.

Gräspremiär

Inom kort blir det aktuellt att börja träna och spela på naturgräs. Som vanligt uppmanar jag er att avvakta besked innan ni flyttar dit. Vi har en kontinuerlig dialog med kommunen i ärendet. För tillfället ser det ut som att de första seniormatcherna i helgen 6-7 april kommer att spelas på konstgräset.

Jag kommer med mer info i takt med att arbetet fortgår.

Glad Påsk!

/Olle

Elisabeth Olsson, Ola Nilsson och Petter Lindquist är ny i styrelsen
2024-03-15 05:55

Elisabeth Olsson, Ola Nilsson och Petter Lindquist är nya medlemmar i SSIF styrelsen.

Välkommna!

Ny servicebyggnad vid konstgräset
2024-02-06 11:37
Markarbeten har påbörjats

Hej,

Sedan vi fick konstgräset i Sandby har platsen vid materialcontainrarna blivit navet för vår fotbollsverksamhet för barn o ungdom. Tyvärr har vi fått leva med brist på både omklädningsrum och toaletter.

Nu äntligen skall vi få ett välbehövligt lyft. En ny servicebyggnad kommer att uppföras precis öster om gräsplan 2. Här kommer att finnas omklädningsrum för fyra lag och för domare. Vi får också offentliga toaletter och utrymme för kioskverksamhet. Förhoppningen är att allt är färdigt under senvåren, allt beroende på väder o leveranser.

Oberoende av detta projekt, så kommer armaturerna på konstgräset att bytas till LED inom kort (samma som vi fick på gräsplan 2 förra året). I samband med det får vi nog räkna med några dagars påverkan på träningen. Positivt är att det också kommer upp ett par armaturer riktade mot gräsplan 3.

I takt med att arbetena framskrider så kommer jag att hålla er uppdaterade.

/Olle Fridolf

F2009-2011, 18/06 11:17