SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Sandby IF

Bli medlem i Södra Sandby IF
BLI MEDLEM
Välkommen till Södra Sandby IF

Södra Sandby IF, bildad 16 maj 1926, är en idrottsförening i Södra Sandby, som bedriver fotboll och friidrott. 

 

TV-sändning av alla matcher på Sandbyvallen

Vi fortsätter att sända alla matcher på Sandbyvallen så att supportrar och anhöriga både från SSIF och motståndarlag kan följa årets matcher digitalt. Det innebär att du kan följa matchen enligt pay-per-view precis som man gör idag för t.ex. allsvenskan. Du kan titta via padda, smartphone, dator eller smartTV.
 
Nu när vi kan börja spela på Sandbyvallen, så kommer vi att sända alla 11-manna matcher via Min Fotboll. En match kommer att kosta 60 kr. Första matchen blir SSIF - Gärsnäs i div 4ö för herrar.
 
Uppdatering kring ny servicebyggnad mm
2024-03-29 10:06

Nya Servicebyggnaden

Arbetet framskrider än så länge enligt plan. Markarbetena för att sätta modulerna på plats är gjorda. I slutet av vecka 14 eller början av vecka 15 beräknas modulerna anlända (10 st). Då kommer det att finnas en stor kranbil på plats. Därefter återstår anslutnings- och inredningsarbeten, samt att bygga trädäck och anslutningsgångar.

 

Ungdomscontainrarna

Som ni säkert märkt, så är buskaget på långsidan, inne på konstgräsplanen röjt. På den ytan sås gräs. På den delen som ligger mot badet tänker vi placera de två stora containrarna. Om allt funkar, så kommer de att lyftas på plats när det finns kranbil närvarande ändå. Det innebär att det kommer bli några veckor utan ström i materialcontainern.

 

Elljuset på konstgräset

Armaturerna kommer att bytas till LED. Vi är så långt komna på våren att jag har bett kommunen att avvakta med bytet tills vi är på naturgräs, allt för att inte störa vår verksamhet. Det kommer då också några armaturer som pekar mot gräsplan 3, så när höstmörkret kommer så kan vi använda den planen lite längre.

 

Gräspremiär

Inom kort blir det aktuellt att börja träna och spela på naturgräs. Som vanligt uppmanar jag er att avvakta besked innan ni flyttar dit. Vi har en kontinuerlig dialog med kommunen i ärendet. För tillfället ser det ut som att de första seniormatcherna i helgen 6-7 april kommer att spelas på konstgräset.

 

Jag kommer med mer info i takt med att arbetet fortgår.

 

Glad Påsk!

/Olle

 

Elisabeth Olsson, Ola Nilsson och Petter Lindquist är ny i styrelsen
2024-03-15 05:55

Elisabeth Olsson, Ola Nilsson och Petter Lindquist är nya medlemmar i SSIF styrelsen.

Välkommna!

Ny servicebyggnad vid konstgräset
2024-02-06 11:37
Markarbeten har påbörjats

Hej,

Sedan vi fick konstgräset i Sandby har platsen vid materialcontainrarna blivit navet för vår fotbollsverksamhet för barn o ungdom. Tyvärr har vi fått leva med brist på både omklädningsrum och toaletter.

Nu äntligen skall vi få ett välbehövligt lyft. En ny servicebyggnad kommer att uppföras precis öster om gräsplan 2. Här kommer att finnas omklädningsrum för fyra lag och för domare. Vi får också offentliga toaletter och utrymme för kioskverksamhet. Förhoppningen är att allt är färdigt under senvåren, allt beroende på väder o leveranser.

 

Oberoende av detta projekt, så kommer armaturerna på konstgräset att bytas till LED inom kort (samma som vi fick på gräsplan 2 förra året). I samband med det får vi nog räkna med några dagars påverkan på träningen. Positivt är att det också kommer upp ett par armaturer riktade mot gräsplan 3.

 

I takt med att arbetena framskrider så kommer jag att hålla er uppdaterade.

 

/Olle Fridolf

Vi söker tjejer 15-25 år som vill delta i 4 ledarskapsträff hos FCR (man behöver inte vara ledare)
2024-01-20 10:14
Vi söker några tjejer 15-25 år som vill delta vid 4 ledarskapsträff  hos FCR 
 
Worshop 1: Inspiration, 28 februari, 18.00-20.00
Workshop 2: Hälsa, 20 mars, 18.00-20.00
Workshop 3: Ekonomi och Projektledning , 17 april , 18.00-20.00
Workshop 4: Utvärdering och framtid, Mitten av september  
 
Ledarprogrammet är baserat på FCRs andra ledarprogram Coach for Life, som är väldigt uppskattat av de som deltagit. Workshopens upplägg är en blandning mellan en kortare föreläsning, diskussionsgrupper och övningar. Fokuset är att deltagarna självklart ska lära sig nya saker inom det aktuella ämnet, men framförallt att det ska vara roliga tillfällen och att deltagarna får möjlighet att lära känna och utbyta erfarenheter med varandra. 
 
Man behöver inte vara ledare i nuläget, det kan vara tjejer från ett äldre flicklag eller damlag eller någon som inte är en del av fotbollsföreningen.  
 
Intresserat eller har fler frågor?  Skriv till info@ssif.se
 
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Sargsläppet, 07/04 14:41 
P2013, 23/03 11:41 
Bollskoj, 17/03 07:54 
 
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
SSIF Polare