SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Sandby IF

Bli medlem i Södra Sandby IF
BLI MEDLEM
Välkommen till Södra Sandby IF

Södra Sandby IF, bildad 16 maj 1926, är en idrottsförening i Södra Sandby, som bedriver fotboll och friidrott. 

Dam/F17
SSIF-spelare historisk collagemästare i USA
2021-05-04 23:11, Dam/F17

Matilda Ovenberger avgjorde nationella collagemästerskapet i USA

Titta på SSIF matcher under 2021
2021-04-30 11:40

Beskeden kring restriktioner duggar tätt och många undrar säkert vad som gäller och vad som kommer att hända framöver. Detta är ett försök att berätta hur vi tänker i SSIF.

 

Barn- och ungdomsmatcher

Seriematcher kommer att starta helgen 22-23 maj med träningsmatcher fr.o.m. den 8 maj. Dessa matcher spelas som vanligt bakom Killebäckskolan, främst på gräsplan 3 och konstgräset. Restriktionerna från förbundet säger PUBLIKFRITT och det får vi nog räkna med större delen av detta år. Därmed blir det heller ingen kioskförsäljning. Vissa trupper kommer att direktrapportera och eventuella streama matcherna via MIN FOTBOLL. Information om detta får varje trupp själv ansvara för via hemsidan.

 

Seniormatcher (och övriga 11-manna matcher)

Träningsmatcher och seriespel för våra seniorlag är ännu inte tillåtet, men kommer förhoppningsvis igång framåt skolavslutningen. Vår grundtanke är att alla 11-manna hemmamatcher skall spelas på Sandbyvallen. Det innebär att de kommer att TV sändas precis som i höstas. Information om hur man köper matcher kommer på hemsidan när vi kör igång. I år blir det möjligt att inte bara köpa enstaka matcher utan även säsongskort. Även här gäller att restriktionerna från förbundet säger PUBLIKFRITT och det får vi nog räkna med större delen av detta år.

 

För seniorfotbollen på vår nivå gäller att alla kval tagits bort, det blir rak upp/nerflyttning. Därmed kan man spela längre på säsongen, så målet är att dubbelserier skall bibehållas, men att säsongen förlängs. Det betyder att längre fram i höst kommer matcherna att få spelas på konstgräset.

 

Trevlig Valborg och sköt om er

/Olle Fridolf

Sommarschemat 2021
2021-04-28 12:04

Från och med måndagen den 3 Maj gäller vårt sommar schemat.

Planindelning mm hittar ni här:

https://ssif.sportadmin.se/sida/?ID=322793

 

Ledare och förening tilldelad stipendium
2021-04-26 20:22
Pristagare och prisutdelare

En gång per år så uppmärksammar Sparbanksstiftelserna i Skåne, tillsammans med RF-SISU Skåne, idrottsledare som engagerar sig i barn- och ungdomsidrotten i Skåne. Detta görs det genom att dela ut 250 stipendier, hälften till kvinnor och hälften till män för att hylla de ideellt arbetande idrottsledarna.

SSIF hade år nominerat Rasmus Lilja och Elisabeth Olsson för deras arbete och engagemang i vår förening.

Glädjande så tilldelades en av våra nomineringar stipendium och en överräckning av 5000:- till Elisabeth och 5000:- till föreningen gjordes idag nere på planen.

Stort Grattis ”Elli” önskar SSIF

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
SSIF Polare