Fortfarande ingen publik vid hemmamatcher
2020-08-07 15:30
Nu när höstserierna startar så vill jag upprepa budskapet nedan. Det gäller alltså alla matcher (även seniormatcher). Vi arbetar för fullt för att det skall vara möjligt att streama matcherna på Sandbyvallen enligt konceptet pay-per-view. Vi återkommer under nästa vecka med fler detaljer.

För alla matcher gäller att appen Min Fotboll fortfarande stödjer on-line rapportering av alla matcher under förutsättning att någon i varje lag uppdaterar/rapporterar. Gratis tillägget med filmning från egen mobil/Ipad eller liknande är numera kostnadsbelagt av förbundet. Till en ringa kostnad kan det alltså fortfarande vara ett alternativ vid ungdomsmatcher. Den satsning vi förbereder på Sandbyvallen är däremot en professionell lösning med helt annan bildkvalitet.

Jag uppmanar alla ledare att i förväg informera bortalaget om publikfria matcher.

/Olle

Intersport Nova Lund
2020-07-17 08:59

Den nuvarande Intersport butiken på Nova Lund upphör till hösten. Från och med den 1:a augusti tar Intersport Sverige över samtliga avtal. För våra medlemmar blir det ett par praktiska förändringar.

I väntan på att en ny butik öppnar i Lund så kommer butiken Intersport Malmö, Stora Bernstorp att ta över som vår samarbetsbutik.

·         Våra medlemmar har 10% på allt hos Intersport Malmö, Stora Bernstorp.

·         Föreningskläder provas och hämtas på Intersport Malmö, Stora Bernstorp.

Du kan även beställa föreningskläder i vår webshop på https://team.intersport.se/

Nuvarande teamsäljare Stefan Prim flyttar till butiken på Stora Bernstorp tills dess att en ny butik står klar i Lund.

– Min tro och förhoppning är att ingen ska märka någon stor skillnad under den här övergångsperioden, sa Stefan Prim när allt var på plats.

Intersport Nova Lund har sedan många år tillbaka drivits som en franchisebutik ansluten till Intersport-kedjan. Martin Åkesson och Anders Vinberg som drivit verksamheten har beslutat sig för att gå vidare till nya utmaningar i livet och butiken upphör därför i slutet av september 2020.

Vi tackar Martin och Anders för ett mycket gott samarbete genom åren.

Intersport Sveriges ambition är att en ny butik skall stå klar i Lund i början av 2021.

Girl Power från Södra Sandby
2020-07-07 12:08

SSIF har under hela 2000-talet varit dragloket för tjejfotboll i Lunds kommun. Höjdpunkterna har bl.a. varit två segrar i Gothia Cup, den senaste av flickor födda 2005 som vann förra året. Tidigare har årgång 1999 vunnit. På damseniornivå spelade damlaget i div 1 (dåvarande serien under damallsvenskan) år 2011.

Svensk fotboll börjar samla talanger till kommande landslag från det året man fyller 15. Första samlingen brukar ske på Bosön, dit varje distrikt skickar sina främsta. Årets flickläger sker i början av augusti och Skåne har 14 deltagare, fem av dem kommer från SSIF och fler skulle kunna vara aktuella. Uttagna är Klara Fagerström, Ida Garmfors, Agnes Mårtensson, Erika Persson Welin och Linnea Philipsson.

Ett STORT GRATTIS till tjejerna och naturligtvis även till ledare och övriga spelare i truppen. Det är tillsammans ni skapat framgångarna. Alla i klubben är stolta!

Enkelt sätt att stödja Södra Sandby IF via Sponsorhuset
2020-05-25 15:12

Nu finns Södra Sandby IF anslutna till Sponsorhuset. Där kan du handla från över 600 kända nätbutiker. Varje köp som du gör ger pengar både till dig själv och Södra Sandby IF. Alla tjänar alltså på att börja handla via Sponsorhuset.

Många av er handlar redan från de anslutna butikerna som finns tillgängliga och genom deras app så går det väldigt smidigt. Man väljer butik via appen eller hemsidan nedan och handlar på en webbutik precis som vanligt.

För att få en kort presentation om hur det fungerar kan ni titta på denna filmen:

Tänk på att du som företagare kan använda Sponsorhuset när du reser, köper kontorsmaterial eller varför inte tankar bilen via företaget!

Kom igång med här: https://www.sponsorhuset.se/sodrasandbyif/
eller ladda ner appen Sponsorhuset där appar finns.

Tipsa gärna era vänner och bekanta!

Tack för ert stöd

Stöd vår förening i dessa tider
2020-05-18 12:31

Om allt varit som vanligt, så hade våra A-lag vid det här laget spelat 6 (herrarna) resp 7 (damerna) seriematcher, alltså en tredjedel av matcherna avverkade.
Våra ungdomslag (bortsett från F17 och herrjuniorer) har fått spela de senaste veckorna, dock utan publik. Våra träningar (både fotboll och friidrott) pågår ungefär som vanligt med de begränsningar som FHM har satt upp.
Uthyrningen av Föreningsgården har avstannat helt.

Som ni förstår så fortgår en stor del av vår verksamhet trots Corona pandemin.
Det innebär att kostnaderna består, men många intäkter uteblir.
Vi är en stor småklubb, men vi har inte oändliga resurser, därför går vi nu ut till dig som värnar om SSIF. Vi vill försöka att öka intäkterna på frivillig basis.
Här är två alternativ:

1. Donera valfritt belopp
    Donationen går direkt till föreningen och alla donationer är välkomna
    Klicka på länken ovan för att komma till sidan

1. Bli stödmedlem
    Ger fri entré vid A-lags matcher på hemmaplan, inkl. en kopp kaffe. Kostnad 400 kr/person
    Klicka på länken ovan för att komma till registreringssidan.

Stort TACK för ditt stöd!

P2010-2011, 08/06 12:58
P2010-2011, 04/05 19:50