Girl Power från Södra Sandby
2020-07-07 12:08

SSIF har under hela 2000-talet varit dragloket för tjejfotboll i Lunds kommun. Höjdpunkterna har bl.a. varit två segrar i Gothia Cup, den senaste av flickor födda 2005 som vann förra året. Tidigare har årgång 1999 vunnit. På damseniornivå spelade damlaget i div 1 (dåvarande serien under damallsvenskan) år 2011.

Svensk fotboll börjar samla talanger till kommande landslag från det året man fyller 15. Första samlingen brukar ske på Bosön, dit varje distrikt skickar sina främsta. Årets flickläger sker i början av augusti och Skåne har 14 deltagare, fem av dem kommer från SSIF och fler skulle kunna vara aktuella. Uttagna är Klara Fagerström, Ida Garmfors, Agnes Mårtensson, Erika Persson Welin och Linnea Philipsson.

Ett STORT GRATTIS till tjejerna och naturligtvis även till ledare och övriga spelare i truppen. Det är tillsammans ni skapat framgångarna. Alla i klubben är stolta!

Hjälpa till hos våra friidrottare?
2020-06-17 10:16
SSIF är en organisation som består av en massa ideella insatser från våra medlemmar.
Nu behöver vi hjälp hos våra friidrottare för både teknik och konditionsträning.

Södra Sandby IF Friidrott är öppen för barn och ungdomar i åldern 7-15 år. Friidrotten är uppdelade i en yngregrupp , 7-10 år, och en äldre grupp,11-15 år och det är ca 35 barn som tränar
Träningen hålls på Sandbyvallen och i Skrylle.

Har du tränat friidrott själv eller tycker det är roligt med friidrott och vill hjälpa till?
Vill du vara med och bidra till att barn i byn håller sig aktiva och har en allsidig träningsform?

Vill du hjälpa till eller är nyfiken, ta gärna kontakt med oss via mail:
Mail till friidrott

Besök gärna friidrottens sida för mer information:
Friidrott
Enkelt sätt att stödja Södra Sandby IF via Sponsorhuset
2020-05-25 15:12

Nu finns Södra Sandby IF anslutna till Sponsorhuset. Där kan du handla från över 600 kända nätbutiker. Varje köp som du gör ger pengar både till dig själv och Södra Sandby IF. Alla tjänar alltså på att börja handla via Sponsorhuset.

Många av er handlar redan från de anslutna butikerna som finns tillgängliga och genom deras app så går det väldigt smidigt. Man väljer butik via appen eller hemsidan nedan och handlar på en webbutik precis som vanligt.

För att få en kort presentation om hur det fungerar kan ni titta på denna filmen:

Tänk på att du som företagare kan använda Sponsorhuset när du reser, köper kontorsmaterial eller varför inte tankar bilen via företaget!

Kom igång med här: https://www.sponsorhuset.se/sodrasandbyif/
eller ladda ner appen Sponsorhuset där appar finns.

Tipsa gärna era vänner och bekanta!

Tack för ert stöd

Stöd vår förening i dessa tider
2020-05-18 12:31

Om allt varit som vanligt, så hade våra A-lag vid det här laget spelat 6 (herrarna) resp 7 (damerna) seriematcher, alltså en tredjedel av matcherna avverkade.
Våra ungdomslag (bortsett från F17 och herrjuniorer) har fått spela de senaste veckorna, dock utan publik. Våra träningar (både fotboll och friidrott) pågår ungefär som vanligt med de begränsningar som FHM har satt upp.
Uthyrningen av Föreningsgården har avstannat helt.

Som ni förstår så fortgår en stor del av vår verksamhet trots Corona pandemin.
Det innebär att kostnaderna består, men många intäkter uteblir.
Vi är en stor småklubb, men vi har inte oändliga resurser, därför går vi nu ut till dig som värnar om SSIF. Vi vill försöka att öka intäkterna på frivillig basis.
Här är två alternativ:

1. Donera valfritt belopp
    Donationen går direkt till föreningen och alla donationer är välkomna
    Klicka på länken ovan för att komma till sidan

1. Bli stödmedlem
    Ger fri entré vid A-lags matcher på hemmaplan, inkl. en kopp kaffe. Kostnad 400 kr/person
    Klicka på länken ovan för att komma till registreringssidan.

Stort TACK för ditt stöd!

P2010-2011, 08/06 12:58
P2010-2011, 04/05 19:50