Enkelt sätt att stödja Södra Sandby IF via Sponsorhuset
2020-05-25 15:12

Nu finns Södra Sandby IF anslutna till Sponsorhuset. Där kan du handla från över 600 kända nätbutiker. Varje köp som du gör ger pengar både till dig själv och Södra Sandby IF. Alla tjänar alltså på att börja handla via Sponsorhuset.

Många av er handlar redan från de anslutna butikerna som finns tillgängliga och genom deras app så går det väldigt smidigt. Man väljer butik via appen eller hemsidan nedan och handlar på en webbutik precis som vanligt.

För att få en kort presentation om hur det fungerar kan ni titta på denna filmen:

Tänk på att du som företagare kan använda Sponsorhuset när du reser, köper kontorsmaterial eller varför inte tankar bilen via företaget!

Kom igång med här: https://www.sponsorhuset.se/sodrasandbyif/
eller ladda ner appen Sponsorhuset där appar finns.

Tipsa gärna era vänner och bekanta!

Tack för ert stöd

Stöd vår förening i dessa tider
2020-05-18 12:31

Om allt varit som vanligt, så hade våra A-lag vid det här laget spelat 6 (herrarna) resp 7 (damerna) seriematcher, alltså en tredjedel av matcherna avverkade.
Våra ungdomslag (bortsett från F17 och herrjuniorer) har fått spela de senaste veckorna, dock utan publik. Våra träningar (både fotboll och friidrott) pågår ungefär som vanligt med de begränsningar som FHM har satt upp.
Uthyrningen av Föreningsgården har avstannat helt.

Som ni förstår så fortgår en stor del av vår verksamhet trots Corona pandemin.
Det innebär att kostnaderna består, men många intäkter uteblir.
Vi är en stor småklubb, men vi har inte oändliga resurser, därför går vi nu ut till dig som värnar om SSIF. Vi vill försöka att öka intäkterna på frivillig basis.
Här är två alternativ:

1. Donera valfritt belopp
    Donationen går direkt till föreningen och alla donationer är välkomna
    Klicka på länken ovan för att komma till sidan

1. Bli stödmedlem
    Ger fri entré vid A-lags matcher på hemmaplan, inkl. en kopp kaffe. Kostnad 400 kr/person
    Klicka på länken ovan för att komma till registreringssidan.

Stort TACK för ditt stöd!

Pandemiråd från styrelsen
2020-04-22 17:00
Dessa skyltar finns uppställda vid alla tre planerna bakom skolan

Inför starten vill vi från styrelsen skicka med följande budskap:

• Byt om och duscha hemma
  • Dela inte vattenflaskor
  • Omklädningsrummen är endast öppna för användning av toalett
  • Ingen Kioskförsäljning
  • Matchvärd på matcher
  • Stanna hemma om du känner sjukdomssymptom
  • Var noggrann med handhygien
  • Social distansering - Håll avstånd till varandra
  • Samåk så lite som möjligt - ha en ambition att åka familjevis i bilar
Corona uppdatering 18 april
2020-04-18 14:05
SSIFs styrelse har grundinställningen att vi följer de centrala direktiv som ges. Den senaste månaden har tyvärr svensk fotboll inte haft en kristallklar linje. Efter de senaste signalerna från FHM och SvFF, så har detta förbättrats.

SSIFs styrelse har idag haft möte och bestämt att följa de direktiv som kommunicerats via Skånes Fotbollförbund. För SSIFs lag betyder det att:
  • seriespel startar den 1 maj för alla våra lag utom dam- och herrseniorer, herrjuniorer, F17 och våra 8-års lag. För 8-års lagen gäller undantaget sammandrag/poolspel som oftast samlar många åskådare.
  • serierna för dam- och herrseniorer och herrjuniorer kommer troligtvis att avgöras som enkelserier med möjlig start framåt midsommar
  • F17 serien kommer att spelas som enkelserie, följt av slutspel, planerad start framåt midsommar
  • träningsmatcher får spelas för alla SSIF lag (utom  dam- och herrseniorer, herrjuniorer) fr.o.m. 24 april. 8--års lagen får alltså lov att organisera enstaka matcher mot lag i närområdet. Träningsmatcher för herrjuniorer där alla spelarna i båda lagen är födda 2002 eller senare är också tillåtna.
  • Kompletterande detaljer kommer att skickas ut i början av veckan.
Det står naturligtvis varje lag eller barn/ungdom fritt att avstå från matcher tills vidare. Har du som ledare eller förälder frågor/funderingar så får ni gärna kontakta mig eller någon annan i styrelsen.

Sköt om er och låt oss glädja oss åt att våren har kommit till Skåne.

/Olle

P2010-2011, 04/05 19:50