Dam

Välkommen till SSIFs hemsida för Damseniorer och F17
Damseniortruppen 2021
Välkommen till Södra Sandby IFs damseniorer och F17-trupp. Vi kommer under året att spela med A-laget i div 2 södra Götaland och F17 i SM serien.
F17 deltar i Girls Elite Cup i Växjö
2021-01-18 10:37
Under helgen 19-21 Mars har vi blivit inbjudna att spela Girls Elite Cup F17 i Växjö. Cupen erbjuder ett riktigt roligt och utmanande startfält med både svenska och danska lag.

För mer info om cupen kan ni gå in på www.girlselitecup.se eller följa girlselitecup på instagram

Vi välkomnar fem nya spelare till laget
2021-01-08 19:59
Det är med stor glädje vi hälsar fem nya spelare välkomna till Södra Sandby IF Dam/F17
- Lina Jeppsson gör comeback i SSIF efter en säsong i Janstorp
- Zaruhi Aloyan från Furulund IK
- Moa Setterborn från Furulund IK
- Izabelle Ragvald från Dösjebro IF
- Sally Fischer som även hon gör comeback i SSIF efter några säsonger i Furulund IK

Väldigt roligt men nya ansikten på träningarna och perfekta tillskot till våran redan duktiga grupp. Det ska bli spännande att följa deras utveckling och att se vad dessa duktiga tjejer kan uträtta i SSIF.

Stort lycka till och varmt välkomna till Södra Sandby IF

Otto Persson ny huvudtränare för Dam och F17
2021-01-08 19:40
Det är med glädje vi kan berätta att tränarstaben för Damsenior och F17 är spikad inför 2021. Otto Persson går in som huvudtränare och David Sjöström är kvar som assisterande tränare. Även Linda Mårtensson och Cathrine Jonsson kommer att fortsätta som tränare och ledare. Magnus Knutsson och Peter Garmfors kommer fungera som lagledare och självklart kommer även Anders vara kvar som allmän hjälpreda.  Vi ser fram emot ett lärorikt och utvecklande år med Otto vid rodret.