SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Sandby IF
Dam

Välkommen till SSIFs hemsida för Damseniorer och F17
Damseniortruppen 2021
Välkommen till Södra Sandby IFs damseniorer och F17-trupp. Vi kommer under året att spela med A-laget i div 1 och F17 i SM serien. 
Öppna träningar inför och under frimånaden
2021-11-21 17:54

Är du intresserad av att ta nästa steg i din fotbollsutveckling och vill prova på om  damsenior div 1 och/eller en av Sveriges bästa F16-17-miljö är något för dig?

 

Laget leds av Otto Persson (tidigare i Höllviken, LB07 Damallsvenskan och akademichef i KDFF) tillsammans med  David Sjöström och Julia Jonasson och spelartruppen består idag av cirka 30 spelare i åldrarna 30-14 år.  Under 2021 vann vi div 2 med endast ett poängtapp och överlägsen målskillnad. F17 laget gick hela vägen till SM-final och vi har under året varit den mest representerade föreningen i landslagssammanhang för tjejer födda 2005. Det är med andra ord en väldigt ambitiös och målinriktad träningsgrupp du kommer till där vi alltid strävar efter att alla ska utvecklas och utmanas så väl i träning som match. Till säsongen kommer vi spela div 1 med vårt damseniorlag och F17-SM med F17-laget (2005-2006) samt nu under vintern även Futsal Damer div 1 och Futsal SM för F17.

 

Skulle Södra Sandby IF vara av intresse för dig så är du välkommen att ta kontakt med Otto Persson 0709-223365 eller David Sjöström 0707-538348 eller via mail perssonotto@hotmail.com

 

Med vänlig hälsning, Södra Sandby IF Dam/F17

SSIF-spelare historisk collagemästare i USA
2021-05-04 23:11

Matilda Ovenberger avgjorde nationella collagemästerskapet i USA

Stort SSIF hjärta och Europacupsilver blir duon som tar över träningen för våra målvakter
2021-05-04 14:33

Vi kan med stor glädje presentera våra nya målvaktstränare Dennis Jürs och Janne Möller. Dennis står till vardags i Södra Sandby IFs Herrlag och har ett stort individuellt kunnande och ett stort SSIF hjärta. Som ansvarig målvaktstränare får han stöttning och guidning av självaste Janne Möller via målvaktscoachen.se. Egenligen ska det inte behövas någon nämre presentation  av Janne men för våra yngre läsare kan vi berätta att Janne bland annat vunnit allsvenskan flera gånger för Malmö FF, spelat för landslaget, vunnit guldbollen och som kronan på verket kommit 2:a i dåvarande motsvarigheten till Championes League. Janne har utbildat många duktiga målvakter genom åren och kombiantionen av ett stort blått hjärta och en målvaktskompetens på yttersta Europanivå,  tror vi kommer bli guld värd för våra målvakter. Detta kommer hjälpa målvakterna att ta nästa steg i sin utveckling och få en möjlighet att maximera sin potential. 

F17 deltar i Girls Elite Cup i Växjö
2021-01-18 10:37
Under helgen 19-21 Mars har vi blivit inbjudna att spela Girls Elite Cup F17 i Växjö. Cupen erbjuder ett riktigt roligt och utmanande startfält med både svenska och danska lag. 

För mer info om cupen kan ni gå in på www.girlselitecup.se eller följa girlselitecup på instagram


Vi välkomnar fem nya spelare till laget
2021-01-08 19:59
Det är med stor glädje vi hälsar fem nya spelare välkomna till Södra Sandby IF Dam/F17
- Lina Jeppsson gör comeback i SSIF efter en säsong i Janstorp
- Zaruhi Aloyan från Furulund IK
- Moa Setterborn från Furulund IK
- Izabelle Ragvald från Dösjebro IF
- Sally Fischer som även hon gör comeback i SSIF efter några säsonger i Furulund IK

Väldigt roligt men nya ansikten på träningarna och perfekta tillskot till våran redan duktiga grupp. Det ska bli spännande att följa deras utveckling och att se vad dessa duktiga tjejer kan uträtta i SSIF.

Stort lycka till och varmt välkomna till Södra Sandby IF

 
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
SSIF Polare