SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Sandby IF
Dam

Välkommen till SSIFs hemsida för Damseniorer och F17
Damseniortruppen 2021
Välkommen till Södra Sandby IFs damseniorer och F17-trupp. Vi kommer under året att spela med A-laget i div 2 södra Götaland och F17 i SM serien. 
SSIF-spelare historisk collagemästare i USA
2021-05-04 23:11

Matilda Ovenberger avgjorde nationella collagemästerskapet i USA

Stort SSIF hjärta och Europacupsilver blir duon som tar över träningen för våra målvakter
2021-05-04 14:33

Vi kan med stor glädje presentera våra nya målvaktstränare Dennis Jürs och Janne Möller. Dennis står till vardags i Södra Sandby IFs Herrlag och har ett stort individuellt kunnande och ett stort SSIF hjärta. Som ansvarig målvaktstränare får han stöttning och guidning av självaste Janne Möller via målvaktscoachen.se. Egenligen ska det inte behövas någon nämre presentation  av Janne men för våra yngre läsare kan vi berätta att Janne bland annat vunnit allsvenskan flera gånger för Malmö FF, spelat för landslaget, vunnit guldbollen och som kronan på verket kommit 2:a i dåvarande motsvarigheten till Championes League. Janne har utbildat många duktiga målvakter genom åren och kombiantionen av ett stort blått hjärta och en målvaktskompetens på yttersta Europanivå,  tror vi kommer bli guld värd för våra målvakter. Detta kommer hjälpa målvakterna att ta nästa steg i sin utveckling och få en möjlighet att maximera sin potential. 

F17 deltar i Girls Elite Cup i Växjö
2021-01-18 10:37
Under helgen 19-21 Mars har vi blivit inbjudna att spela Girls Elite Cup F17 i Växjö. Cupen erbjuder ett riktigt roligt och utmanande startfält med både svenska och danska lag. 

För mer info om cupen kan ni gå in på www.girlselitecup.se eller följa girlselitecup på instagram


Vi välkomnar fem nya spelare till laget
2021-01-08 19:59
Det är med stor glädje vi hälsar fem nya spelare välkomna till Södra Sandby IF Dam/F17
- Lina Jeppsson gör comeback i SSIF efter en säsong i Janstorp
- Zaruhi Aloyan från Furulund IK
- Moa Setterborn från Furulund IK
- Izabelle Ragvald från Dösjebro IF
- Sally Fischer som även hon gör comeback i SSIF efter några säsonger i Furulund IK

Väldigt roligt men nya ansikten på träningarna och perfekta tillskot till våran redan duktiga grupp. Det ska bli spännande att följa deras utveckling och att se vad dessa duktiga tjejer kan uträtta i SSIF.

Stort lycka till och varmt välkomna till Södra Sandby IF

Otto Persson ny huvudtränare för Dam och F17
2021-01-08 19:40
Det är med glädje vi kan berätta att tränarstaben för Damsenior och F17 är spikad inför 2021. Otto Persson går in som huvudtränare och David Sjöström är kvar som assisterande tränare. Även Linda Mårtensson och Cathrine Jonsson kommer att fortsätta som tränare och ledare. Magnus Knutsson och Peter Garmfors kommer fungera som lagledare och självklart kommer även Anders vara kvar som allmän hjälpreda.  Vi ser fram emot ett lärorikt och utvecklande år med Otto vid rodret.

 
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
SSIF Polare