SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Sandby IF
Herr

Herrseniortruppen 2024
Vi kommer under året 2024 spela med A-laget i div 4. 
  • Träningstider försäsong, Tisdag och Torsdagar 19.30-21.00
  • Ombyte sker i herrarnas omklädningsrum
  • Stanna hemma vid minsta symptom


    Ny tränare är Chimezie Ojiego - OJ. Just nu håller vi på att rekrytera övriga till ledarstaben, frågor kan du skicka till info@ssif.se.

    Nya spelare är välkomna att provträna efter ök med OJ, 073-4831528.
OJ - Ny herrtränare
2023-10-31 11:30

Varmt välkommen OJ till till Södra Sandby IF! Vi är stolta att kunna presentera OJ som ny huvudtränare för Herrlaget. En rutinerad tränare med lång erfarenhet som senast tränade FC Trelleborg i division tre. I honom får vi en ambitiös och kunnig tränare och vi är övertygade om att han kommer kunna hjälpa Ssif att ta nya kliv.

Under frimånaden kommer tillfälle att finnas att komma och provträna med herrlaget. Vid intresse är du varmt välkommen att höra av dig till OJ på (073-4831528)

Uppstart 2023
2023-01-10 06:36

Herr för div.4-laget drar igång sin försäsongsträning idag, tisdag 10/1.

Kort informationsmöte kl.19 i omklädningsrummet, träningstart 19.30-21.00.

 

Klara träningsmatcher och DM-spel:

Heleneholm SK, 4/2 13.00 Borta

Gärsnäs AIS, (11-12/2, datum ej faställt) Hemma

DM, vecka 9 (Mars)

DM, vecka 10 (Mars)

DM, vecka 11 (Mars)

ÖT Smygehuk, 25/3 Borta

2022-01-04 11:24
Snart dags för ny säsong!

Södra Sandbys herr-seniorer drar igång säsongen 2022 tisdagen den 18 Januari kl 19:00.

 

Vi kommer träna tisdagar kl 19:00-20:30 samt torsdagar kl 19:30-21:00.

 

Laget har inplanderade träningsmatcher mot lag från div 3,4 och 5 innan serien drar igång i början av April.

 

Nya spelare är välkomna att provträna med laget, kontakta då huvudtränaren Masse på 0722418643.

 

Tänk på att vara ombytta och klara 15 min innan träningstiden startar.

 

/Masse

 

 

Provträning inför 2022
2021-11-17 11:02

Under veckorna 49-50 är spelare utifrån välkomna att provträna med SSIF herr. Träningen bedrivs på konstgräset tis+tors kl 19-20:30, samling i omklädningsrum 1 i den gula byggnaden mellan badet och Killebäckshallen.

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Masse (huvudtränare) 0722-418643

 

Välkommen!

Äntligen match
2021-06-03 14:00

LUNDS SK – SSIF HERRAR A 2-0 (0-0)

8 månader sedan vi spelade match senast, vi har längtat efter detta. Träningsmatch mot Lunds SK som ligger i Div 5, men vi har hört att de fått in ett antal spelare som spelat på betydligt högre nivå och det är troligtvis ett starkt lag. Inga lag som vet vart de står just nu, så en värdemätare behövs. 5 nya spelare, det ska bli spännande att se.

 Vi börjar med Dennis, Poppe, Ponus, Lai, Anton, Eric (Ny), Oscar (Ny), Olle, Jonne, Jonte och Calle. Vid sidan Qendron, Andy, Hussein (Ny), Mosen (Ny), Hannes, Max och Dominiq (Ny).

Vi börjar halvleken med bra spel och hittar det rull som vi vill ha. LSK får jobba hårt för att stänga ytor och det gör de bra och de ökar också sitt bollinnehav efter en stund, dock utan att skapa något. I slutet av halvleken så tar vi över kommandot igen. Vi skapar några lägen i halvleken, bl.a. kommer Calle loss, men tyvärr blir första touchen inte helt hundra och en försvarare hinner täcka avslutet, vi har också några bra lägen där vi kunde spelat snettinåtbakåt istället för att ta avslut. Båda lagen har några hörnor/frisparkar som lyfts in, blir lite halvfarligt, förutom på en där Pontus skickar in bollen i mål och vi tror det är 0-1, men en offside på Jonte som rörde bollen gjorde att det inte blev något mål.

Paus och vi känner att vi gjort det ganska bra därute, vi har kontroll och skapar en del lägen. Fortsätt så. Vi gör ett byte direkt i paus. Mosen in – Anton ut.

Vi börjar egentligen som vi slutade med bra kontroll, vi saknar dock de avgörande kombinationerna för att skapa riktigt heta lägen, vi har en bra hörna, men nicken hamnar över. Vi byter mer, Max in – Olle ut, lite senare Hannes in – Jonne ut samt Andy in – Lai ut. Vi börjar bli lite längre i laget och får svårare att kontrollera matchen på samma sätt som tidigare. En hörna eller frispark till LSK slutar med att bollen trillar ned hos en LSK spelare som rakar in bollen till 1-0. Vi vill gärna trycka på efter det och skapar ett bra läge där en fin kombination på högersidan slutar med inspel till Calle som skjuter i ribban. Vi byter igen Qendron in – Erik ut. På slutet har vi svårt at hitta lägen, vi orkar inte riktigt göra en sista forcering, istället spelar LSK in bollen i vårt straffområde, bollen studsar upp på en Sandbyhand och det blir straff som sätts säkert intill ena stolpen, 2-0 Sista bytet Hussein in – Calle ut.  Det händer inte så mycket till och matchen slutar 2-0.

Verkligen blandade känslor efter matchen som man kan se utifrån 2 perspektiv.

 1:a träningsmatchen. Vi är nöjda, spelet rullar som vi vill, vi skapar tillräckligt med lägen för att göra ett par mål. Vi kontrollerar stora delar av matchen och vi släpper inte till några målchanser i spelet.

Sista träningsmatchen inför seriestart. Vi är inte lika nöjda för att vi förlorar, det är vissa delar i vårt spel som vi inte hittar, vi gör inte mål trots några chanser, vi släpper in mål.

Nåja, det är några detaljer vi måste fila på. Kvalité och kunnande finns. LSK var ett bra, spelande lag. Vi önskar dem lycka till i serien.

På Söndag är det seriepremiär, borta mot Åstorp, kl 15:00, kom och heja.

FORZA SSIF

/Michael Paradis

 
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
SSIF Polare