FP2008-2009

Välkomna till Flickor & Pojkar 2008-2009

Vi är ett gäng fotbollstokiga flickor och pojkar som gillar att spela och lära oss fotboll.

VI tränar två gånger i veckan, mest utomhus. Aktuella träningstider hittar du i kalendern.

I vår ålder jobbar vi en del med systematisk fotbollsutbildning men fortfarande på ett lekfullt sätt.

Vi har två lag anmälda till seriespel och deltar även på en del cuper.

Är du intresserad på att prova på? Då är det bara och komma ner till en av våra träningar och testa, eller så kan du kontakta någon av oss huvudtränare.

Kontaktuppgifter till huvudtränarna hittar du genom fliken Truppen.

Nya träningstider höst/vinter
2020-10-14 19:41
F.rom v43 är det nedan som gäller:

Dagar: måndagar och torsdagar
Tid: kl 17.30 - 19.00
Plan: Konstgräset

Viktigt info inför seriespelen!
2020-04-22 11:57

Hej,
Som ni alla vet så börjar seriespel för de flesta ungdomslag nästa helg.

Inför starten vill vi från styrelsen skicka med följande budskap:

• Byt om och duscha hemma
  • Dela inte vattenflaskor
  • Omklädningsrummen är endast öppna för användning av toalett
  • Ingen Kioskförsäljning
  • Matchvärd på matcher
  • Stanna hemma om du känner sjukdomssymptom
  • Var noggrann med handhygien
  • Social distansering - Håll avstånd till varandra
  • Samåk så lite som möjligt - ha en ambition att åka familjevis i bilar
För att ytterligare förstärka detta budskap, så kommer det hängas upp skyltar vid planerna som påminner om detta.
Träningstider f.rom 16/4
2020-04-14 08:15
Nu så startar de nya träningstiderna på naturgräset;

Tisdagar & Torsdagar 17.30 - 19.00
Var: Gräsplan 2 (se nedan länk för planskiss)

Är det någon som redan vet att någon dag inte funkar p.ga andra aktiviteter så uppskattar vi om ni kunde meddela oss tränare.

Inga tävlings- och träningsmatcher tills vidare
2020-04-04 15:52
SSIFs styrelse har idag haft ett extra möte där även huvudtränarna för seniortrupperna deltog.

Vi enades om att SSIF
  • inte deltar med lag i något sammanhang tills vidare. Det gäller tävlings- och träningsmatcher oberoende av ålder
  • fortsätter med träning i normal omfattning, dock med följande påpekanden:
    • sprid ut träningarna så mycket som möjligt
    • kom inte till träning om du är förkyld eller känner sjukdomssymptom
    • dela aldrig vattenflaska
    • kom ombytt till träningen
Vi är övertygade om att mycket kan ändras med kort varsel framöver och vi förstår också att det finns personer som tycker annorlunda, men detta är styrelsens beslut när vi väger in all fakta vi har. Bland grannklubbar så har Dalby GIF tagit samma beslut.
Appen Min fotboll
2020-03-03 09:25
Hej föräldrar!

Ännu en app som vi rekommenderar samtliga att ladda ner, appen heter "Min Fotboll".

Min Fotboll är breddfotbollens alldeles egna sociala app som lanserades till säsongsstart 2019. SvFF och distrikten står bakom den helt fotbollsanpassade, digitala tjänsten som alla bredd-, barn- och ungdomslag kan använda för att skapa engagemang och uppmärksamhet kring sina matcher. Appen gör det möjligt att dela filmklipp, bilder, referat, live-sändningar och resultat som alla som är intresserade och stöttar ett lag kan följa.

Det hade varit riktigt uppskattat om vi kunde ha en del engagerade föräldrar som skulle kunna ta bilder/videos, skriva nått kort om matcherna som sedan delas till samtliga i truppen. På så sätt kan vi följa lagens utveckling ännu närmare.

Mer info om appen finner ni här: