P2010-2011

Välkomna till P2010-2011

Vi tränar vid Killebäcks planer , både på konstgräs och vanligt gräs.

Varje träning har ett fokusområde som är en röd tråd genom träningens färdighets och spelövningar.

Vi lär oss även att ta hand om varandra, vara vänner och under tiden har vi roligt.
Tag med vattenflaska och benskydd är obligatoriskt.

Har ni en grabb som är sugen att prova på? Då är det bara att komma på en träning och testa.
Välkomna!

Sommarfotboll 2020
2020-06-08 12:58
Eftersom sommarlägret ställdes in så kör vi vidare med att träna en dag i veckan under sommaren.
Normalt kommer detta vara på måndagar 17.15-19.00, men detta kan ändras.
Kallelser kommer att skickas ut minst 3 dagar innan aktiviteten och vi vill att ni svarar minst en dag innan.
Vi ses i sommar :-)

18000 tillslag på en träning
2020-05-04 19:50

Ett blåsigt IP möte oss på dagens träning.
Vid samlingen räknade vi ihop 36 grabbar och 8 ledare.

Som vanligt så hade vi 4 olika stationer där vi tränade utmaningar, mottagningar, ytor och skott.
Eftersom vi var så många och vi helst inte ska vara mer än 8 grabbar per stadion,  så tog vi 4 grabbar till sidan som fick personalia utmaningar genom hela träningspasset

Olof inventerade även 2 grabbars tillslag under hela träningen. Resultatet var mellan 400-500 tillslag per spelare. Vilket ger smått otroliga 14-18.000 tillslag på en träning. 😊

Bra träning idag med grabbar fulla av energi.

Tänkte även passa på att tipsa om att vissa av våra matcher spelas in, vilket är guld värt för oss tränare men även väldigt roligt för våra spelande grabbar.
Allt eftersom matcherna spelas så hittar ni dem här: (eller under bildgalleri i menyn på hemsidan)

Ses på onsdag igen.

Pantinsamling
2020-04-28 16:09
Hej gänget.

Nu tänkte vi köra igång en pantinsamling.
Detta gången gör vi det på ett lite annorlunda sätt.
Klicka på länken nedan så får ni alla instruktioner.
Tack för er omtanke.

Träning i Skylle
2020-04-04 12:54
Kul träning idag. Vi cyklade gemensamt till Skrylle och gick sedan till Elins äng.
Sen sprang vi en 2 km runda med intervall, backträning, situps, armhävningar och step-ups.
Fika och sedan fotbollsövning.
Avslutad med match mot de vuxna.
Barnen vann, 5-3.
Läger i helgen
2020-03-10 20:14
30 glada grabbar
I helgen hade vi läger för ett 30-tal grabbar.
Vi startade lördagen med att träna prickskytte utomhus och gick sedan in i Killebäck och spelade både fotbollstennis och match.
På kvällen åts det grillade hamburgare och sedan en snacksbar till kvälls filmen.
Söndagen vaknade grabbarna oförskämt tidigt (som vanligt) och var sugna på mer fotboll.
HBK kom och tränade med oss och våra 11:or tränade inomhus och 10:orna utomhus.
Tack för en rolig helg boys!!!