SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Sandby IF

Friidrott

Södra Sandby IF Friidrott är öppen för barn och ungdomar 7-15 år, Vi är uppdelade i en yngregrupp 7-10 år, och en äldregrupp 11-15 år. Vill man satsa vidare som aktiv efter 15 års ålder, så rekommenderar vi t.ex. IFK Lund, men man får gärna fortsätta som ledare i SSIF.

Båda grupperna tränar på Sandbyvallen under sommaren. Äldregruppen tränar dessutom i Skrylle hela året. Under vintern tränar yngregruppen på Killebäckskolan och äldregruppen i Lund.
Är ditt barn intresserat av att vara med så kontakta oss via mailknappen på facebooksidan eller maila.

 

Mera detaljerad information om vår verksamhet hittar du här

Föräldramedverkan
Vi ser gärna att föräldrar hjälper till med enklare uppgifter på träningarna, det visar barnen engagemang, samarbete och bidrar till en effektivare träning. Det är dock alltid tränaren/na som leder träningen och fördelar uppgifterna. De kan till exempel vara att kratta längdhoppsgrop, rulla tillbaka kulor eller lägga upp höjdhoppsribban.
Föräldrar bör lämna mobilnummer så vi kan nå er vid behov, tex om något barn inte hämtas efter träningen.

Tävlingar
Vi ser gärna att ungdomarna tävlar från ca 9 års ålder. Det är självklart helt frivilligt men bidrar till att göra träningen rolig, se resultaten av sin träning och stärker även kamratskapen. Läs mer om tävlingar här och tävlingprogram här

 
Klubbrekord mm.
Se under flik Dokument »
Aktuella träningstider hösten/vintern 2021, dvs från och med nu:
2021-10-07 17:08
• Yngregruppen
Från och med 9 oktober tränar vi utomhus på Sandbyvallen på lördagar 10.00-11.15.
 
 
• Äldregruppen
Från och med 11 oktober tränar vi i IFK-hallen på centrala idrottsplatsen i Lund på lördagar 15.00-16.30
 
 
Tänk på riktlinjerna för att undvika Covid-19, länk nedan. Stanna hemma vid minsta symptom, håll avstånd och tvätta händerna.
 
Guldpartners
Silverpartners
Bronspartners
SSIF Polare